Despre noi

GODEEA este un magazin online de haine exclusiv pentru femei, fondat acum 2 ani din dorința de a exprima un stil unic și personal. După ce am lucrat ca model pentru diverse magazine de haine și am realizat că multe dintre produsele disponibile nu se potriveau gusturilor mele, am decis să îmi pun amprenta pe propriile colecții. Astfel, am creat GODEEA, un brand dedicat femeilor care își doresc să iasă în evidență prin piese vestimentare unice.

Toate hainele noastre sunt lucrate manual în atelierul din București, unde cele două croitorese talentate creează fiecare produs cu grijă și atenție la detalii. Fiecare piesă vestimentară de la GODEEA este unicat, asigurându-ne că nu veți găsi același model în altă parte. Comenzile se realizează în funcție de dimensiunile specificate de cliente, pentru a asigura o potrivire perfectă și un aspect desăvârșit.

Procesul de realizare a unei comenzi durează între 2 și 7 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea stocului. După plasarea comenzii, aceasta este trimisă către atelierul nostru, unde este realizată conform măsurilor tale. Fiind un magazin online, comenzile pot fi plasate la orice oră, iar serviciul de relații cu clienții este disponibil de luni până vineri, între orele 11:00 și 17:00.

La GODEEA, ne place să răsplătim loialitatea clientelor noastre. Oferim coduri de reducere și cadouri în fiecare comandă, pentru că iubim să dăruim și să facem experiența de cumpărare cât mai plăcută. Prin hainele noastre, dorim să facem fiecare femeie să se simtă specială și să își exprime stilul într-un mod unic și autentic.